Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411

Platina Építőanyag Centrum
építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (70) 411-7411; +36 (70) 366-5488
E-mail címünk: info@platinaker.hu; ajanlat@platinaker.hu

Kategóriák
Márkák
Baumit
Bramac
Caparol
Creaton
Galeco
Iko
Knaufinsulation
Leier
Mapei
Mixtura
Murexin
Rockwool
Tegola
Tondach
Ursa
Ytong
Díjtalan szállítás
Outlet termékek

Kiegészítő termékek

Kép Termék Választék Mennyiség
Burkolatváltók

Burkolatváltók

Kétrészes profil! A 4100, 4200, 4300, 4400-as fogadóprofillal szerelhető.

db

-
Csempe ék

Csempe ék

Burkolat szintezés: A precíz burkoló munkát segíti a burkolat szintező, csempe szintező burkolás segédeszköz. A burkolat szintező klipszekből, ékekből és egy fogóból áll. A burkolat alá behelyezett klipsz talpainak segítségével, alulról támasztva lehet ék segítségével szintbe feszíteni a burkoló lapokat. Az ék megfeszítése pedig egy speciálisan kialakított fogó segítségével végezhető el.  Az ék megfeszítésével biztosítható a burkoló lapszélek találkozásainak felületi síkba hozatala. A burkolat alá kerülő klipsz talpa 2mm vastag így a végleges ragasztóágynak vastagabbnak kell lennie ennél.  Technikailag a raimondi csempeszintező klipsz könnyen elhelyezhető a burkoló lapok alá.  A klipszek 2mm fugavastagságra tartják el a burkoló lapokat egymástól, így ha ennél nagyobb fuga távolságra van szükség, akkor fuga kereszteket is alkalmazni kell.  A megfelelő helyre behelyezett klipszekre ráfektetjük a soron következő burkoló lapot.  A burkoló lap elhelyezése után nagyjából síkba igazítjuk, gumikalapáccsal a klipszhez szorosan oda nyomjuk.  Az ékelés hatására a még meglévő, két egymás melletti burkoló lapok szintkülönbségei teljesen eltűnnek!  Az ékelés hatására még a burkoló lapok gyártási hibáiból származó csavarodás, púposság, homorúság is korrigálható. Mivel a burkoló lapok enyhén hajlíthatók, így ékelés hatására helyére feszíthető a burkolat, mindaddig amíg a burkoló ragasztó azt biztonsággal meg nem tartja.  Aljzaton, oldalfalakon egyaránt alkalmazható a raimondi csempe szintező rendszer: A ragasztó függvényében, de általában12 óra elteltével az ékek és a kilátszó klipszek eltávolíthatók. Ezt a műveletet mindig a fugákkal párhuzamos irányban mért ütéssel kell elvégezni. Akár gumikalapáccsal, vagy egyszerűen kirugdosással is könnyen eltávolítható a klipszrészek és az ékek.

db

-
Élvédők

Élvédők

A Woodstep öntapadós élvédő kiváló megoldást nyújt a lépcsőfokok gyors, egyszerű lezárására és az élek megfelelő védelmére.

db

-
Élvédők

Élvédők

A Woodstep öntapadós élvédő kiváló megoldást nyújt a lépcsőfokok gyors, egyszerű lezárására és az élek megfelelő védelmére.

db

-
Fugakeresztek

Fugakeresztek

Multi-size fugatávtartó, több méret egyben: Univerzális többméretű újrafelhasználható távtartó többméretű, padlóhoz falhoz egyaránt felhasználható 1-1,5-2-3-5 mm fugatávolság tartására alkalmas biztosítja a pontos precíz munkavégézést többszöri használat, és több méret egyben 200 db/ csomag kiszerelésben kapható

db

-
Szintezőkészlet

Szintezőkészlet

BURKOLÓLAP SZINTEZŐ RENDSZERHEZ

db

-