Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411

Platina Építőanyag Centrum
építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411
E-mail címünk: info@platinaker.hu; ajanlat@platinaker.hu

Kategóriák
Márkák
Baumit
Bramac
Caparol
Creaton
Galeco
Iko
Knaufinsulation
Leier
Mapei
Mixtura
Murexin
Rockwool
Tegola
Tondach
Ursa
Ytong
Álláslehetőség

Értékesítőt keresünk

- Helység:
 
Pécel
- Kategória:
  
Értékesítés / kereskedelem
- Tapasztalat:
 
3-5 év tapasztalat
- Foglalkoztatás jellege:
  Teljes munkaidő
- Elvárt végzettség:
  
nem igényel
- Szükséges nyelvtudás:
 
nem igényel
- Munkakör megnevezése:
 
Értékesítési munkatárs
- Cégnév:
 
Platina Kereskedelmi Kft

Bővebben »

Díjtalan szállítás
Outlet termékek
Velux tetőtéri ablak
Akciós ár :
50.000.-Ft
0 Ft
Rooflite tetőtéri ablak
Akciós ár :
10.000.- Ft
0 Ft
Schindler tetőtéri ablak
Akciós ár :
15.000.-Ft
0 Ft
Schindler külső hővédő roló
Akciós ár :
5.000.-Ft
0 Ft
Roto tetőtéri ablak 78x140 cm
Akciós ár :
20.000.-Ft
0 Ft
Roto tetőtéri ablak 78x118 cm
Akciós ár :
20.000.-Ft
0 Ft

Kiegészítő termékek

Kép Termék Választék Mennyiség
Burkolatváltók

Burkolatváltók

Kétrészes profil! A 4100, 4200, 4300, 4400-as fogadóprofillal szerelhető.

db

-
Csempe ék

Csempe ék

Burkolat szintezés: A precíz burkoló munkát segíti a burkolat szintező, csempe szintező burkolás segédeszköz. A burkolat szintező klipszekből, ékekből és egy fogóból áll. A burkolat alá behelyezett klipsz talpainak segítségével, alulról támasztva lehet ék segítségével szintbe feszíteni a burkoló lapokat. Az ék megfeszítése pedig egy speciálisan kialakított fogó segítségével végezhető el.  Az ék megfeszítésével biztosítható a burkoló lapszélek találkozásainak felületi síkba hozatala. A burkolat alá kerülő klipsz talpa 2mm vastag így a végleges ragasztóágynak vastagabbnak kell lennie ennél.  Technikailag a raimondi csempeszintező klipsz könnyen elhelyezhető a burkoló lapok alá.  A klipszek 2mm fugavastagságra tartják el a burkoló lapokat egymástól, így ha ennél nagyobb fuga távolságra van szükség, akkor fuga kereszteket is alkalmazni kell.  A megfelelő helyre behelyezett klipszekre ráfektetjük a soron következő burkoló lapot.  A burkoló lap elhelyezése után nagyjából síkba igazítjuk, gumikalapáccsal a klipszhez szorosan oda nyomjuk.  Az ékelés hatására a még meglévő, két egymás melletti burkoló lapok szintkülönbségei teljesen eltűnnek!  Az ékelés hatására még a burkoló lapok gyártási hibáiból származó csavarodás, púposság, homorúság is korrigálható. Mivel a burkoló lapok enyhén hajlíthatók, így ékelés hatására helyére feszíthető a burkolat, mindaddig amíg a burkoló ragasztó azt biztonsággal meg nem tartja.  Aljzaton, oldalfalakon egyaránt alkalmazható a raimondi csempe szintező rendszer: A ragasztó függvényében, de általában12 óra elteltével az ékek és a kilátszó klipszek eltávolíthatók. Ezt a műveletet mindig a fugákkal párhuzamos irányban mért ütéssel kell elvégezni. Akár gumikalapáccsal, vagy egyszerűen kirugdosással is könnyen eltávolítható a klipszrészek és az ékek.

db

-
Élvédők

Élvédők

A Woodstep öntapadós élvédő kiváló megoldást nyújt a lépcsőfokok gyors, egyszerű lezárására és az élek megfelelő védelmére.

db

-
Élvédők

Élvédők

A Woodstep öntapadós élvédő kiváló megoldást nyújt a lépcsőfokok gyors, egyszerű lezárására és az élek megfelelő védelmére.

db

-
Fugakeresztek

Fugakeresztek

Multi-size fugatávtartó, több méret egyben: Univerzális többméretű újrafelhasználható távtartó többméretű, padlóhoz falhoz egyaránt felhasználható 1-1,5-2-3-5 mm fugatávolság tartására alkalmas biztosítja a pontos precíz munkavégézést többszöri használat, és több méret egyben 200 db/ csomag kiszerelésben kapható

db

-
Szintezőkészlet

Szintezőkészlet

BURKOLÓLAP SZINTEZŐ RENDSZERHEZ

db

-