Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411

Platina Építőanyag Centrum
építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411
E-mail címünk: info@platinaker.hu; ajanlat@platinaker.hu

Kategóriák
Márkák
Baumit
Bramac
Caparol
Creaton
Galeco
Iko
Knaufinsulation
Leier
Mapei
Mixtura
Murexin
Rockwool
Tegola
Tondach
Ursa
Ytong
Álláslehetőség

Értékesítőt keresünk

- Helység:
 
Pécel
- Kategória:
  
Értékesítés / kereskedelem
- Tapasztalat:
 
3-5 év tapasztalat
- Foglalkoztatás jellege:
  Teljes munkaidő
- Elvárt végzettség:
  
nem igényel
- Szükséges nyelvtudás:
 
nem igényel
- Munkakör megnevezése:
 
Értékesítési munkatárs
- Cégnév:
 
Platina Kereskedelmi Kft

Bővebben »

Díjtalan szállítás

Szolgáltatásaink

Szaktanácsadás

Mérnök szaktanácsadók, területi képviselők bevonásával segítünk vásárlóinknak műszaki kérdésekben akár a helyes anyagválasztásban, rétegrendek kialakításában, vagy a kivitelezés szakszerűségének ellenőrzésében.

Anyagszükséglet számítás

Tetőfedőanyag vásárlása esetén a gyártó partnerek bevonásával, tervrajz alapján a szükséges anyagmennyiséget a kiegészítő termékekkel együtt, számítógépes program segítségével számítjuk ki díjmentesen.

Raktározás

Telephelyünkön, raktárainkban lehe tőség van a megvásárolt termékek átmeneti raktározására is, hogy a szükséges anyagok a megfelelő időpontban kerüljenek kiszállításra.

Vakolatok és festékek helyszíni színkeveréssel

Legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő német Caparol festékgyár termékeit, a gyártó által biztosított számítógépes színkeverőgéppel elkészítve kínáljuk vásárlóinknak, akciós áron.

Színminta

Ha még nem biztos a színben, hőszigetelő rendszer, színezőanyag rendelése  esetén a kiválasztott színekből, minta alapján tudják megrendelőink a megálmodott homlokzati színt megvásárolni.

Termékinformációk

Üzletünkben az általunk forgalmazott termékekről a gyártók által kiadott tájékoztatókat, prospektusokat és műszaki leírásokat tudjuk vásárlóink és az érdeklődők rendelkezésére bocsátani.

Szállítás

Raktáron lévő termékeinket akár még a megrendelés napján az építési helyszínre tudjuk szállítani gépjárműparkunk segítségével. Gépi rakodást biztosítunk megrendelőink részére  a megvásárolt ömlesztett, vagy raklapos áru telepi átvétele esetén. Szállítással együtt rendelt termékeket önrakodós és billenős tehergépkocsikkal juttatjuk az építési helyszínre.