Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Topolya utca 4. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411

Platina Építőanyag Centrum
építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

2119 Pécel, Topolya utca 4. - Telefon: +36 (70) 411-7411; +36 (70) 366-5488
E-mail címünk: info@platinaker.hu; ajanlat@platinaker.hu

Kategóriák
Márkák
Baumit
Bramac
Caparol
Creaton
Galeco
Iko
Knaufinsulation
Leier
Mapei
Mixtura
Murexin
Rockwool
Tegola
Tondach
Ursa
Ytong
Díjtalan szállítás

Szolgáltatásaink

Szaktanácsadás

Mérnök szaktanácsadók, területi képviselők bevonásával segítünk vásárlóinknak műszaki kérdésekben akár a helyes anyagválasztásban, rétegrendek kialakításában, vagy a kivitelezés szakszerűségének ellenőrzésében.

Anyagszükséglet számítás

Tetőfedőanyag vásárlása esetén a gyártó partnerek bevonásával, tervrajz alapján a szükséges anyagmennyiséget a kiegészítő termékekkel együtt, számítógépes program segítségével számítjuk ki díjmentesen.

Raktározás

Telephelyünkön, raktárainkban lehetőség van a megvásárolt termékek átmeneti raktározására is, hogy a szükséges anyagok a megfelelő időpontban kerüljenek kiszállításra.

Vakolatok és festékek helyszíni színkeveréssel

Legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő német Caparol festékgyár termékeit, a gyártó által biztosított számítógépes színkeverőgéppel elkészítve kínáljuk vásárlóinknak, akciós áron.

Színminta

Ha még nem biztos a színben, hőszigetelő rendszer, színezőanyag rendelése  esetén a kiválasztott színekből, minta alapján tudják megrendelőink a megálmodott homlokzati színt megvásárolni.

Termékinformációk

Üzletünkben az általunk forgalmazott termékekről a gyártók által kiadott tájékoztatókat, prospektusokat és műszaki leírásokat tudjuk vásárlóink és az érdeklődők rendelkezésére bocsátani.

Szállítás

Raktáron lévő termékeinket akár még a megrendelés napján az építési helyszínre tudjuk szállítani gépjárműparkunk segítségével. Gépi rakodást biztosítunk megrendelőink részére  a megvásárolt ömlesztett, vagy raklapos áru telepi átvétele esetén. Szállítással együtt rendelt termékeket önrakodós és billenős tehergépkocsikkal juttatjuk az építési helyszínre.