Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Topolya utca 4. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411

Platina Építőanyag Centrum
építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

2119 Pécel, Topolya utca 4. - Telefon: +36 (70) 411-7411; +36 (70) 366-5488
E-mail címünk: info@platinaker.hu; ajanlat@platinaker.hu

Kategóriák
Márkák
Baumit
Bramac
Caparol
Creaton
Galeco
Iko
Knaufinsulation
Leier
Mapei
Mixtura
Murexin
Rockwool
Tegola
Tondach
Ursa
Ytong
Díjtalan szállítás

Telephelyünk

Tisztelt Látogató! 

Köszönjük, hogy felkereste a Platina Kft Építőanyag Centrum Pécel honlapját! Családi vállalkozásunk 1991 óta van jelen az építőanyag piacon. Telephelyünkön, üzletünkben folyamatosan arra törekszünk, hogy a mai vezető építőanyag gyártók termékeit megismerhessék, információkat gyűjthessenek és az Önök számára legoptimálisabbnak tartott terméket kedvező feltételekkel meg tudják vásárolni.

Nem lehet mindenki szakember, viszont mindenki szeretné, hogy amit megvalósítani szeretne, az sem műszakilag, sem minőségileg, esztétikailag ne hagyjon kívánni valót maga után.

Meggyőződésünk, hogy nem feltétlenül egy terméket kell értékesíteni, hanem a problémát kell megoldani! …felfagyott a beton, beázik a tető, penészedik a tetőablak,  rossz a szigetelés, feltöredezett a burkolat a teraszon, kifakult a házon a színező vakolat, pedig milyen sokba került!…ki ne találkozott volna hasonló problémákkal? Ezeket  javarészt meg lehet előzni, csak meg kell találni hozzá a jó szakembert, a megfelelő technológiát és a megfelelő anyagokat. Legyen akár új építés, hozzáépítés, felújítás, tetőcsere, vagy szigetelés, nálunk megtalálja az optimális anyagválasztékot. A minőségre törekszünk, az Ön érdekében, közös megelégedésünkre. Szolgáltatásaink közé tartozik az anyagszükséglet számítás, szaktanácsadás, raktározás. A megvásárolt építőanyagot optimalizált szállítási költséggel juttatjuk az építési helyszínre logisztikai cégek bevonásával, vagy széleskörű járműparkunk segítségével.

Nézze meg termékválasztékunkat és kérje ajánlatunkat!, mert:

MAGADNAK ÉPÍTED, MI SZÁLLÍTJUK!