Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411

Platina Építőanyag Centrum
építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (70) 411-7411; +36 (70) 366-5488
E-mail címünk: info@platinaker.hu; ajanlat@platinaker.hu

Kategóriák
Márkák
Baumit
Bramac
Caparol
Creaton
Galeco
Iko
Knaufinsulation
Leier
Mapei
Mixtura
Murexin
Rockwool
Tegola
Tondach
Ursa
Ytong
Díjtalan szállítás
Outlet termékek

APP lemezek

Kép Termék Választék Mennyiség
ECOFLEKS V 4 kg Mineral

ECOFLEKS V 4 kg Mineral

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata felső rétegének kialakítására szolgál.Használható új tetőfedő építésnél burkolat javításnál,páraszigetelésnél.Különösen kényelmes a helyi javításoknál.Az APP modifikátor alkalmazása lehetővé teszi az anyag praktikus és könnyű alkalmazását nyári időszakban. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni. Az anyag leírása: vastagság 3,2mm - 10m2 - 1 raklap 25 tekercs ECOFLEX PV 4,5 kg MINERAL  - Ez egy tekercs ,bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből,polimer APP modifikátorbol, bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb.) álló asztrigens. bitumenes poliészter alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó polimer fóliaréteggel van bevonva. A felső felület nagy szemcsés ásványi védőréteggel van bevonva.amely védi az asztringmens anyagot az UV sugarak hatásától.  Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat Alkalmazás módja: A már előzetesen felhordott alsó rétegre gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják)

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 25db/raklap

db

-
PRIMA PLAST GV 4 kg

PRIMA PLAST GV 4 kg

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata alsó rétegének kialakítására szolgál.Használható új tetőfedő építésnél burkolat javításnál,páraszigetelésnél.Különösen kényelmes a helyi javításoknál.Az APP modifikátor alkalmazása lehetővé teszi az anyag praktikus és könnyű alkalmazását nyári időszakban. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni. Az anyag leírása: vastagság 3,2mm - 10m2 - 1 raklap 25 tekercs PRIMA PLAST GV 4 kg  - Ez egy tekercs ,bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből,polimer APP modifikátorból, bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes poliészter alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó polymer fóliaréteggel van bevonva. A felső felület apószemcsés ásványi védőréteggel van bevonva . Az apró szemcsés réteg nem csak s következő tetőfedő és vízszigetelő réteg könnyű ráolvasztását teszi lehetővé,hanem a következőréteg masztixszal történő ragasztását is ,mivel az apró szemcsés homok csak növeli az anyag tapadó képességét .  Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja: A már előzetesen felhordott alsó rétegre gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják)

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 25db/raklap

db

-
PRIMA PLAST GV 5 kg

PRIMA PLAST GV 5 kg

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata alsó rétegének kialakítására szolgál.Használható új tetőfedő építésnél burkolat javításnál,páraszigetelésnél.Különösen kényelmes a helyi javításoknál.Az APP modifikátor alkalmazása lehetővé teszi az anyag praktikus és könnyű alkalmazását nyári időszakban. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni. Az anyag leírása: vastagság 4mm - 10m2 - 1 raklap 20 tekercs PRIMA PLAST GV 5,0 kg  - Ez egy tekercs ,bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből,polimer APP modifikátorbol, bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes poliészter alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó polymer fóliaréteggel van bevonva. A felső felület apószemcsés ásványi védőréteggel van bevonva .Az apró szemcsés réteg nem csak s következő tetőfedő és vízszigetelő réteg könnyű ráolvasztását teszi lehetővé,hanem a következőréteg masztixszal történő ragasztását is ,mivel az apró szemcsés homok csak növeli az anyag tapadóképességét .  Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja: A már előzetesen felhordott alsó rétegre gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják)

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 20db/raklap

db

-