Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Topolya utca 4. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411

Platina Építőanyag Centrum
építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

2119 Pécel, Topolya utca 4. - Telefon: +36 (70) 411-7411; +36 (70) 366-5488
E-mail címünk: info@platinaker.hu; ajanlat@platinaker.hu

Kategóriák
Márkák
Baumit
Bramac
Caparol
Creaton
Galeco
Iko
Knaufinsulation
Leier
Mapei
Mixtura
Murexin
Rockwool
Tegola
Tondach
Ursa
Ytong
Díjtalan szállítás
Outlet termékek

Oxidos lemezek

Kép Termék Választék Mennyiség
PRIMA GV 35 kg

PRIMA GV 35 kg

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata felső rétegének kialakítására szolgál.Általában a régi felső fedőréteg javításánál vagy teljes felújításnál alkalmazzák.Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni. Az anyag leírása:  vastagság 3mm - 10m2 - 1 raklap 28 tekercs PRIMA GV 35 kg MINERAL - Ez egy tekercs ,bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb.) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület  apró szemcsés homokkal van bevonva,a következő réteget  ráolvasztással  lehetséges felvinni.    Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja:  A már előzetesen felhordott alsó rétegre gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják)már előzetesen felhordott alsó rétegre gázégő segitségével ráolvaszják (ragasztják)

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 28db/raklap

db

-
PRIMA GV 45 kg

PRIMA GV 45 kg

Az anyag rendeltetése:  Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata alsó rétegének kialakítására,az építészeti konstrukciók víz-és pára szigetelésre szolgál.Használható új tetőfedő építésnél és régi  burkolat javításnál is. Az anyag teljes értékű alátétréteg különböző típusú tetőfedő anyag alá .Különösen kényelmes a helyi javitásoknál. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni.Használható alátét rétegként bitumenes zsindely alá. Az anyag leírása:   vastagság 3,4mm - 10m2 - 1 raklap 23 tekercs PRIMA GV 45 kg  - Ez egy tekercs, bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület apró szemcsés homok védőréteggel van bevonva,Az apró szemcsés réteg nem csak a kővetkező tetőfedő és vízszigetelő réteg könnyű ráolvasztását teszi lehetővé,hanem a következőréteg ragasztóval történő ragasztását is .mivel az apró szemcsés homok csak növeli az anyag tapadóképességét. Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja: Gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják).Ha alátét réteg ként használják bitumenes zsindely alá,rögzítése mechanikus.

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 23db/raklap

db

-
PRIMA GV 45 Mineral

PRIMA GV 45 Mineral

Az anyag rendeltetése:  Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata felső rétegének kialakítására szolgál. Általában a régi felső fedőréteg javításánál vagy teljes felújításnál alkalmazzák. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni. Az anyag leírása: vastagság 3,4mm - 10m2 - 1 raklap 23tekercs PRIMA GV 45 kg MINERAL - Ez egy tekercs, bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület négyszemcsés ásványi védőréteggel van ellátva,amely védi az aszigmens,bitumenes anyagot az UV sugarak hatásától. Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja: A már előzetesen felhordott alsó rétegre gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják)

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 23db/raklap

db

-
PRIMA V 3,3 kg

PRIMA V 3,3 kg

Az anyag rendeltetése:  Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata alsó rétegének kialakítására,az építészeti konstrukciók víz-és pára szigetelésre szolgál.Használható új tetőfedő építésnél és régi  burkolat javításnál is.Az anyag teljes értékű alátétréteg különböző típusú tetőfedő anyag alá .Különösen kényelmes a helyi javításoknál. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni.Használható alátét rétegként bitumenes zsindely alá. Az anyag leírása: vastagság 3,7mm - 10m2 - 1 raklap30 tekercs PRIMA V 3.3 kg  - Ez egy tekercs ,bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület szintén fólia védőréteggel van bevonva,a következő réteg ráolvasztással lehetséges felvinni.  Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja: Gázégő segitségével ráolvaszják (ragasztják).Ha alátét réteg ként használják bitumenes zsindely alá,rögzitése mechanikus.

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 30db/tekercs

db

-
PRIMA V 5 kg Mineral

PRIMA V 5 kg Mineral

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata alsó rétegének kialakítására,az építészeti konstrukciók víz-és pára szigetelésre szolgál.Használható új tetőfedő építésnél és régi  burkolat javításnál is.Az anyag teljes értékű alátétréteg különböző típusú tetőfedő anyag alá .Különösen kényelmes a helyi javításoknál. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni.Használható alátét rétegként bitumenes zsindely alá. Az anyag leírása: vastagság 4mm - 10m2 - 1 raklap 20tekercs PRIMA V 5 kg  - Ez egy tekercs ,bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület szintén fólia védőréteggel van bevonva,a következő rétege ráolvasztással lehetséges felvinni. Alkalmazás módja: Gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják).Ha alátét réteg ként használják bitumenes zsindely alá,rögzítése mechanikus.

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 20db/tekercs

db

-