Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411

Platina Építőanyag Centrum
építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

2119 Pécel, Rét u. 6/b. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411
E-mail címünk: info@platinaker.hu; ajanlat@platinaker.hu

Kategóriák
Márkák
Baumit
Bramac
Caparol
Creaton
Galeco
Iko
Knaufinsulation
Leier
Mapei
Mixtura
Murexin
Rockwool
Tegola
Tondach
Ursa
Ytong
Álláslehetőség

Értékesítőt keresünk

- Helység:
 
Pécel
- Kategória:
  
Értékesítés / kereskedelem
- Tapasztalat:
 
3-5 év tapasztalat
- Foglalkoztatás jellege:
  Teljes munkaidő
- Elvárt végzettség:
  
nem igényel
- Szükséges nyelvtudás:
 
nem igényel
- Munkakör megnevezése:
 
Értékesítési munkatárs
- Cégnév:
 
Platina Kereskedelmi Kft

Bővebben »

Díjtalan szállítás
Outlet termékek

Oxidos lemezek

Kép Termék Választék Mennyiség
PRIMA GV 35 kg

PRIMA GV 35 kg

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata felső rétegének kialakítására szolgál.Általában a régi felső fedőréteg javításánál vagy teljes felújításnál alkalmazzák.Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni. Az anyag leírása:  vastagság 3mm - 10m2 - 1 raklap 28 tekercs PRIMA GV 35 kg MINERAL - Ez egy tekercs ,bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb.) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület  apró szemcsés homokkal van bevonva,a következő réteget  ráolvasztással  lehetséges felvinni.    Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja:  A már előzetesen felhordott alsó rétegre gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják)már előzetesen felhordott alsó rétegre gázégő segitségével ráolvaszják (ragasztják)

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 28db/raklap

db

-
PRIMA GV 45 kg

PRIMA GV 45 kg

Az anyag rendeltetése:  Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata alsó rétegének kialakítására,az építészeti konstrukciók víz-és pára szigetelésre szolgál.Használható új tetőfedő építésnél és régi  burkolat javításnál is. Az anyag teljes értékű alátétréteg különböző típusú tetőfedő anyag alá .Különösen kényelmes a helyi javitásoknál. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni.Használható alátét rétegként bitumenes zsindely alá. Az anyag leírása:   vastagság 3,4mm - 10m2 - 1 raklap 23 tekercs PRIMA GV 45 kg  - Ez egy tekercs, bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület apró szemcsés homok védőréteggel van bevonva,Az apró szemcsés réteg nem csak a kővetkező tetőfedő és vízszigetelő réteg könnyű ráolvasztását teszi lehetővé,hanem a következőréteg ragasztóval történő ragasztását is .mivel az apró szemcsés homok csak növeli az anyag tapadóképességét. Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja: Gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják).Ha alátét réteg ként használják bitumenes zsindely alá,rögzítése mechanikus.

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 23db/raklap

db

-
PRIMA GV 45 Mineral

PRIMA GV 45 Mineral

Az anyag rendeltetése:  Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata felső rétegének kialakítására szolgál. Általában a régi felső fedőréteg javításánál vagy teljes felújításnál alkalmazzák. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni. Az anyag leírása: vastagság 3,4mm - 10m2 - 1 raklap 23tekercs PRIMA GV 45 kg MINERAL - Ez egy tekercs, bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület négyszemcsés ásványi védőréteggel van ellátva,amely védi az aszigmens,bitumenes anyagot az UV sugarak hatásától. Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja: A már előzetesen felhordott alsó rétegre gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják)

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 23db/raklap

db

-
PRIMA V 3,3 kg

PRIMA V 3,3 kg

Az anyag rendeltetése:  Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata alsó rétegének kialakítására,az építészeti konstrukciók víz-és pára szigetelésre szolgál.Használható új tetőfedő építésnél és régi  burkolat javításnál is.Az anyag teljes értékű alátétréteg különböző típusú tetőfedő anyag alá .Különösen kényelmes a helyi javításoknál. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni.Használható alátét rétegként bitumenes zsindely alá. Az anyag leírása: vastagság 3,7mm - 10m2 - 1 raklap30 tekercs PRIMA V 3.3 kg  - Ez egy tekercs ,bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület szintén fólia védőréteggel van bevonva,a következő réteg ráolvasztással lehetséges felvinni.  Az anyag nem tartalmaz emberekre és állatokra veszélyes anyagokat. Alkalmazás módja: Gázégő segitségével ráolvaszják (ragasztják).Ha alátét réteg ként használják bitumenes zsindely alá,rögzitése mechanikus.

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 30db/tekercs

db

-
PRIMA V 5 kg Mineral

PRIMA V 5 kg Mineral

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata alsó rétegének kialakítására,az építészeti konstrukciók víz-és pára szigetelésre szolgál.Használható új tetőfedő építésnél és régi  burkolat javításnál is.Az anyag teljes értékű alátétréteg különböző típusú tetőfedő anyag alá .Különösen kényelmes a helyi javításoknál. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni.Használható alátét rétegként bitumenes zsindely alá. Az anyag leírása: vastagság 4mm - 10m2 - 1 raklap 20tekercs PRIMA V 5 kg  - Ez egy tekercs ,bitumenes ragasztó (olvasztással felhordható) tetőfedő és vízszigetelő anyag. Az  EN137007:2004+A2:2009,EN 13969 szabványok szerint gyártják. Bitumenből, oxidált bitumenből,ásványi adalékanyagból (talkum, dolomit,stb) álló asztrigens. bitumenes üvegfátyol alapra történő kétoldali felhordással készül. Alul az anyag könnyen olvadó fóliaréteggel van bevonva. A felső felület szintén fólia védőréteggel van bevonva,a következő rétege ráolvasztással lehetséges felvinni. Alkalmazás módja: Gázégő segítségével ráolvasztják (ragasztják).Ha alátét réteg ként használják bitumenes zsindely alá,rögzítése mechanikus.

Anyag szükséglet: 10m2

Rakat norma: 20db/tekercs

db

-