Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Topolya utca 4. - Telefon: +36 (28) 547-615; +36 (70) 411-7-411

Platina Építőanyag Centrum
építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

2119 Pécel, Topolya utca 4. - Telefon: +36 (70) 411-7411; +36 (70) 366-5488
E-mail címünk: info@platinaker.hu; ajanlat@platinaker.hu

Kategóriák
Márkák
Baumit
Bramac
Caparol
Creaton
Galeco
Iko
Knaufinsulation
Leier
Mapei
Mixtura
Murexin
Rockwool
Tegola
Tondach
Ursa
Ytong
Díjtalan szállítás
Outlet termékek

SBS lemezek

Kép Termék Választék Mennyiség
MIDA BASE PV S4

MIDA BASE PV S4

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata alsó rétegének kialakítására szolgál. Használható új tetőfedő építésnél burkolat javításnál, páraszigetelésnél. Az SBS modifikátor alkalmazása lehetővé teszi az anyag praktikus és könnyű alkalmazását nyári és téli időszakban. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni. Rögzitése olvasztással.

db

-
MIDA STANDARD PVS 4 Mineral

MIDA STANDARD PVS 4 Mineral

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata felső rétegének kialakítására szolgál. Használható új tetőfedő építésnél burkolat javításnál, páraszigetelésnél. Különösen kényelmes a helyi javításoknál. Az SBS modifikátor alkalmazása lehetővé teszi az anyag praktikus és könnyű alkalmazását nyári és a téli időszakban. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni.

db

-
MIDA TOP PVS 4 Mineral

MIDA TOP PVS 4 Mineral

Az anyag rendeltetése: Az anyag épületek és szerkezetek tetőfedő burkolata felső rétegének kialakítására szolgál.Használható új tetőfedő építésnél burkolat javításnál, páraszigetelésnél. Különösen kényelmes a helyi javításoknál. Az SBS modifikátor alkalmazása lehetővé teszi az anyag praktikus és könnyű alkalmazását nyári és a téli időszakban. Nem ajánlott egyrétegű tetőfedő burkolatként vagy egyrétegű vízszigetelésként használni.

db

-