Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Topolya utca 4.
E-mail címünk:

info@platinaker.hu

+36 (28) 547-615
+36 (70) 411-7411
+36 (70) 366-5488

Rólunk

AZ ÉPÍTŐANYAGOK VILÁGA…!

Köszönjük, hogy felkereste a Platina Kft. Építőanyag Centrum Pécel honlapját!

Családi vállalkozásunk 1991 óta van jelen az építőanyag piacon. Telephelyünkön, üzletünkben folyamatosan arra törekszünk, hogy a mai vezető építőanyag gyártók termékeit megismerhessék, információkat gyűjthessenek és az Önök számára legoptimálisabbnak tartott terméket kedvező feltételekkel meg tudják vásárolni.

Nem lehet mindenki szakember, viszont mindenki szeretné, hogy amit megvalósítani szeretne, az sem műszakilag, sem minőségileg, esztétikailag ne hagyjon kívánni valót maga után.

szaktanacs

Ingyenes szaktanácsadás

Keressen minket telefonon, vagy e-mailben!

termekek

Széles termékválaszték

A piac minden vezető gyártójának termékeit forgalmazzuk.

Házhoz szállításra van szüksége?

Kérje kiszállítási szolgáltatásunkat!

PLATINA ÉPÍTŐANYAG CENTRUM

Építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!

MAGADNAK ÉPÍTED,
MI SZÁLLÍTJUK!

Meggyőződésünk, hogy nem feltétlenül egy terméket kell értékesíteni, hanem a problémát kell megoldani!… felfagyott a beton, beázik a tető, penészedik a tetőablak, rossz a szigetelés, feltöredezett a burkolat a teraszon, kifakult a házon a színező vakolat, pedig milyen sokba került!… ki ne találkozott volna hasonló problémákkal? Ezeket javarészt meg lehet előzni, csak meg kell találni hozzá a jó szakembert, a megfelelő technológiát és a megfelelő anyagokat. Legyen akár új építés, hozzáépítés, felújítás, tetőcsere, vagy szigetelés, nálunk megtalálja az optimális anyagválasztékot.

A minőségre törekszünk, az Ön érdekében, közös megelégedésünkre. Szolgáltatásaink közé tartozik az anyagszükséglet számítás, szaktanácsadás, raktározás. A megvásárolt építőanyagot optimalizált szállítási költséggel juttatjuk az építési helyszínre logisztikai cégek bevonásával, vagy széleskörű járműparkunk segítségével.

Tekintse meg videónkat:

Ajánlatkérő
Navigáció
0 items Ajánlatkérő kosár