Platina Építőanyag Centrum - 2119 Pécel, Topolya utca 4.
E-mail címünk:

info@platinaker.hu

+36 (28) 547-615
+36 (70) 411-7411
+36 (70) 366-5488

Szolgáltatásaink

MINDEN, AMI AZ ÉPÍTKEZÉSHEZ KELL!

SZAKTANÁCSADÁS

Mérnök szaktanácsadók, területi képviselők bevonásával segítünk vásárlóinknak műszaki kérdésekben akár a helyes anyagválasztásban, rétegrendek kialakításában, vagy a kivitelezés szakszerűségének ellenőrzésében.

ANYAGSZÜKSÉGLET SZÁMÍTÁS

Tetőfedőanyag vásárlása esetén a gyártó partnerek bevonásával, tervrajz alapján a szükséges anyagmennyiséget a kiegészítő termékekkel együtt, számítógépes program segítségével számítjuk ki díjmentesen.

RAKTÁROZÁS

Telephelyünkön, raktárainkban lehetőség van a megvásárolt termékek átmeneti raktározására is, hogy a szükséges anyagok a megfelelő időpontban kerüljenek kiszállításra.

VAKOLATOK ÉS FESTÉKEK HELYSZÍNI SZÍNKEVERÉSSEL

Legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő német Caparol festékgyár termékeit, a gyártó által biztosított számítógépes színkeverőgéppel elkészítve kínáljuk vásárlóinknak, akciós áron.

Keressen minket elérhetőségeinken, kérjen árajánlatot!

Kérje személyre szabott árajánlatunkat.

SZÍNMINTA

Ha még nem biztos a színben, hőszigetelő rendszer, színezőanyag rendelése esetén a kiválasztott színekből, minta alapján tudják megrendelőink a megálmodott homlokzati színt megvásárolni.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Üzletünkben az általunk forgalmazott termékekről a gyártók által kiadott tájékoztatókat, prospektusokat és műszaki leírásokat tudjuk vásárlóink és az érdeklődők rendelkezésére bocsátani.

SZÁLLÍTÁS

Raktáron lévő termékeinket akár még a megrendelés napján az építési helyszínre tudjuk szállítani gépjárműparkunk segítségével. Gépi rakodást biztosítunk megrendelőink részére a megvásárolt ömlesztett, vagy raklapos áru telepi átvétele esetén. Szállítással együtt rendelt termékeket önrakodós és billenős tehergépkocsikkal juttatjuk az építési helyszínre.

Ajánlatkérő
Navigáció
0 items Ajánlatkérő kosár