Konix égést javító- koromtalanító javítóanyag (1kg)

 

A KONIX koromtalanító egy olyan adalékanyag, amely hatékonyan segít megelőzni és kezelni a szennyeződéseket a fűtőberendezésekben és a kéményekben. Az adalékanyag rendszeres használatával meggátolja az égés során keletkező korom, kátrány, kén és egyéb szennyező anyagok lerakódását. Ezáltal megakadályozza a tűztér és a kémény lerakódásait, ami hozzájárul a fűtési rendszer hatékonyságához és hosszabb élettartamához.

A KONIX koromtalanító hatására a már lerakódott szennyeződések fellazulnak, leválnak, és szürkésfehér pernye formájában a kémény koromzsákjában és a füstjárataiban gyűlnek össze. Ennek eredményeképpen a kémény tisztaságának ellenőrzésére évente csak egy alkalommal van szükség, ami időt és pénzt takarít meg a hosszú távon.

Az adalékanyag használata azonban fontos, hogy a kéményseprői felülvizsgálatot és a kéményseprést nem helyettesíti. Ezek a rendszeres karbantartási lépések elengedhetetlenek a biztonságos fűtéshez és a megfelelő működéshez.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kattintson a lenti érdeklődés gombra, és írja meg kérdéseit. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megválaszolják kérdéseit.