Leier klímafödém

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT !

A Leier Hungária Kft. kínálatának újdonsága, hogy a mesterpanel födémet a kiegészítették modern felületfűtési és hűtési csövekkel: tehát a lemezekbe előre be van építve a mennyezetfűtéshez szükséges gépészeti előkészítés. Az így létrejött új, modern előregyártott építőelem kapta a Leier Klímafödém nevet. A mesterpanelbe épített csővezetékek egyaránt alkalmasak fűtő- és hűtővíz szállítására akár hőszivattyú kiszolgálására is. Ennek eredménye, hogy a mennyezet jelentős szerepet játszik az épület kellemes klímájának kialakításában, hűtésében és fűtésében egyaránt. A födémbe épített csőrendszerek az épület betonszerkezetét használják a hőcseréhez, így lesz teljes a klíma: télen sugárzó hőt, nyáron pedig kellemes hűtő hatást biztosítanak zavaró légáramlatok és hőmérsékletingadozás nélkül.

A mesterpanelt elsősorban családi házakhoz és társasházakhoz ajánlja a Leier szakértő csapata. A klímafödém beszerzését mindenképp érdemes megfontolnia azoknak, akik egy modern felület fűtési és hűtési rendszert is szeretnének alkalmazni.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kattintson a lenti érdeklődés gombra, és írja meg kérdéseit. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megválaszolják kérdéseit.