CapaWood Oil | 0.75 l

A természetes olajokon alapuló termék biztosítja a fa teljes védelmét az időjárási behatásokkal szemben. Első rétegként használja a színtelen olajat, majd a kiválasztott színben kenje át két rétegben az önnek megfelelő színnel.

Kültéri fa bútorokra és szerkezetek védelmére fejlesztett faolaj. A természetes olajokon alapuló termék biztosítja a fa teljes védelmét az időjárási behatásokkal szemben. Első rétegként használja a színtelen olajat, majd a kiválasztott színben kenje át két rétegben a végleges színnel.

Alkalmazás

A faolaj megvédi a nem mérettartó kerti faszerkezeteket, mint például teraszok, kerítések, pergolák, kerti lugasok, kerti bútorok és bordás fapadlók.

Tulajdonságok

Nyílt pórusú faolaj, mely magas UV védelmet biztosít kültéri fafelületeken. Kiválóan megőrzi a fa természetes struktúráját, vízlepergető és nedvesség szabályozó hatású, könnyen feldolgozható. Nem alkalmas tartósan vízzel érintkező, vagy föld alatti, illetve statikus igénybevételnek kitett felületeken.

Kiszerelés

0.75 l

Színek

Színtelen, Teak, Palisander

Tárolás

Hűvös, fagymentes helyen. Jól szellőztetett helysegben 5 oC és 20 oC között.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kattintson a lenti érdeklődés gombra, és írja meg kérdéseit. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megválaszolják kérdéseit.