Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Tetőtartozékok és tetőfóliák

Bramac Standard 120 páraáteresztő fólia

Raktáron

Bramac Standard 120 páraáteresztő tetőfólia elsősorban beépített tetőterekhez javasolt alátéthéjazat.Új építéshez és felújításhoz egyaránt megfelel. Szarufára és a szarufák közötti hőszigetelésre fektethető. Bármely tetőfedőanyag esetén alkalmazható. 110 g/m2 páraáteresztő tetőfólia.

Anyag: 3 rétegű PP filc

Szín: fekete/szürke

Páraáteresztő képesség (sd): 0,03 ± 0,01 m

Hosszúság: 50 m

Szélesség: 1,50 m

Felület tömeg: 120 ± 10 g/m2

Tekercs felület: 75 m2

Tekercs súly: 9,0 kg

Ajánlatkérés

ISOFOL extra erős szürke, szőtt Tetőfólia

Raktáron

Mikroperforált tetőfólia, különboző tetőhéjázatok alatti csapadékelvezetéshez.

1,5 x 50 m
75m2 120 gr

Ajánlatkérés

Linopore RX 5000 130 gr. páraáteresztő tetőfólia

Raktáron

A LINOPORE® RX 5000 páraáteresztő fólia felhasználási területét tekintve szarufákra szabadon fektetve, nem lépésálló hőszigetelésre, illetve deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelésre fektetve alkalmazható.

A LINOPORE® RX 5000 a tetőfedés fajtájától és a tetőszerkezet összetettségétől függően, aljzaton fekvő alátétfedés esetén, az alábbi hajlásszögeknél alkalmazható:

Betoncserép esetén (szarufákra, ill. nem lépésálló hőszigetelésre): A hullámhegyen lévő oldalhoronnyal vagy körülhornyolt cserép esetén ha a tető hajlásszöge 16°-os vagy nagyobb, de 22°-nál kisebb (egyszerű tető vagy max. egy kockázati tényező esetén)
Betoncserép esetén (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): A hullámhegyen lévő oldalhoronnyal vagy körülhornyolt cserép esetén ha a tető hajlásszöge 16°-os vagy nagyobb, de 22°-nál kisebb (egyszerű tető vagy max. két kockázati tényező esetén)
Oldalhorony nélküli kettős fedésű sík cserepek (pl. hódfarkú és téglány cserepek) (szarufákra, ill. nem lépésálló hőszigetelésre): a tető hajlásszöge 24°-os vagy nagyobb, de 30°-nál kisebb (max. egy kockázati tényező esetén)
Oldalhorony nélküli kettős fedésű sík cserepek (pl. hódfarkú és téglány cserepek) (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): a tető hajlásszöge 24°-os vagy nagyobb, de 30°-nál kisebb (max. két kockázati tényező esetén)

Oldalhornyos egyszeres fedésű síkcserepek (pl. hornyolt egyenes vagy ívesvágású cserepek, sík betoncserepek) (szarufákra, ill. nem lépésálló hőszigetelésre): a tető hajlásszöge 29°-os vagy nagyobb, de 35°-nál kisebb (max. egy kockázati tényező esetén)
Oldalhornyos egyszeres fedésű síkcserepek (pl. hornyolt egyenes vagy ívesvágású cserepek, sík betoncserepek) (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): a tető hajlásszöge 29°-os vagy nagyobb, de 35°-nál kisebb (max. két kockázati tényező esetén)

Kis- és nagytáblás fém cserepeslemezek (szarufákra, ill. nem lépésálló hőszigetelésre vagy deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): 22°, vagy nagyobb hajlásszögű tető esetén (max. két kockázati tényező esetén)

Bitumenes zsindelyfedés (szarufákra, ill. nem lépésálló hőszigetelésre): Amennyiben alátétlemezen keresztül mechanikusan van rögzítve és a tető hajlásszöge 20°-os vagy nagyobb, de 25°-nál kisebb (max. egy kockázati tényező esetén)

 

Kockázati tényezők: olyan áttörés vagy szerkezet, ami lassítja a víz lejutását, pl. tetőáttörések, kémény, tetősík ablak, vápa, stb. amelyből több is előfordulhat a tetőszerkezeten

Ajánlatkérés

Linopore RX 5000+ 130 gr. dupla ragasztósávos páraáteresztő tetőfólia

Raktáron

A LINOPORE RX 5000+ ragasztószalaggal ellátott páraáteresztő fólia felhasználási területét tekintve deszkázatra, illetve lépésálló hőszigetelés esetén alkalmazható. LINOPORE technológia alkalmazásával már alacsonyabb egységsúly kategóriában is nagyon erős, magas szakítószilárdságú, szegszakítással szemben ellenálló, tartós alátétfóliákat alkotunk. Méret: 1,5×50 méter, 75 m² / tekercs.

A LINOPORE páraátersztő fóliák a tetőfedés fajtájától és a tetőszerkezet összetettségétől függően, aljzaton fekvő alátétfedés esetén, az alábbi hajlásszögeknél alkalmazhatók:

• Betoncserép esetén (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): A hullámhegyen lévő oldalhoronnyal vagy körülhornyolt cserép esetén ha a tető hajlásszöge 16°-os vagy nagyobb, de 22°-nál kisebb (három vagy több kockázati tényező esetén)

• Oldalhorony nélküli kettős fedésű sík cserepek (pl. hódfarkú és téglány cserepek) (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): a tető hajlásszöge 24°-os vagy nagyobb, de 30°-nál kisebb (három vagy több kockázati tényező esetén)

• Oldalhornyos egyszeres fedésű síkcserepek (pl. hornyolt egyenes vagy ívesvágású cserepek, sík betoncserepek) (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): a tető hajlásszöge 29°-os vagy nagyobb, de 35°-nál kisebb (három vagy több kockázati tényező esetén)

• Kis- és nagytáblás fém cserepeslemezek (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): 16°-os vagy nagyobb, de 22°-nál kisebb hajlásszögű tető esetén (max. két kockázati tényező esetén)

• Bitumenes zsindelyfedés (deszkázatra, vagy lépésálló hőszigetelés): Amennyiben alátétlemezen keresztül mechanikusan van rögzítve és a tető hajlásszöge 20°-os vagy nagyobb, de 25°-nál kisebb (max. egy kockázati tényező esetén)

Kockázati tényezők: olyan áttörés vagy szerkezet, ami lassítja a víz lejutását, pl. tetőáttörések, kémény, tetősík ablak, vápa, stb. amelyből több is előfordulhat a tetőszerkezeten

Ragasztószalag átlapolásokhoz, a szél- és vízzáró szerkezeti kialakítás érdekében.

Ajánlatkérés

Masterplast Masterfol Foil S szürke szőtt tetőfólia

Raktáron

(1,5*50m) (75m2)

Súly: 75 g/m²
Párazáró-képesség: Sd = 1 m ±30%
Vízzáróság: W2
Hőmérséklet-állóság: max. +70 °C
UV-állóság: max. 1 hónap
Lefedési idő: max. 2 hét
Kiszerelés: 1,5 x 50 m = 75 m²/tekercs

Ajánlatkérés

Solflex alu hőtükrös páraáteresztő tetőfólia

Raktáron

Metalizált bevonattal ellátott polietilén légbuborékos fólia.

(1,2*41,7m) (50m2/tek.)

Pára- és légzáró módon ragasztott toldásokkal hőszigetelt szerkezetek belső oldali párafékező rétegeként, illetve a hőszigetelés és a rákerülő, padlőfűtéssel ellátott aljzat közé- metalizált oldalával lefelé, átlapolással vagy leagasztott toldással – fektetve alkalmas a fűtött aljzat hőveszteségének csökkentésére, a sugárzó hő visszaverésére, egyúttal biztosítva a technológiai szigetelést is.

Ajánlatkérés

Szellőzőléc fésű nélkül 100 cm antracit

Raktáron

Ajánlatkérés

Szellőzőléc fésű nélkül 100 cm téglavörös

Raktáron

Ajánlatkérés

Topband öntapadó páraáterszető tetőfólia ragasztó- és javítószalag

Raktáron

50mm*25m

Felhasználás: Tetőfóliák rögzítése, toldása stb.

Tulajdonság: nagyon erős tapadás, páraáteresztő

Hosszúság: 25m

Szélesség: 50 mm

Ajánlatkérés

TT Permo Butylon 5cm*25m szegtömítő szalag

Raktáron

– Kétoldalas szalag szeglukak lezárására, alátétek tömítésére.
– Erős és vízálló.
– Gyorsan és egyszerűen használható.

Ajánlatkérés

Ereszszegély horganyzott 200 cm (16,5cm széles)

Raktáron

Ajánlatkérés

Oromszegély horganyzott (200/3cm) zsindelyhez

Raktáron

Ajánlatkérés

Oromszegély horganyzott (200/7cm) cseréphez

Raktáron

Ajánlatkérés